Till huvudinnehållet
Stäng meny

Dela och ladda ner

Genom att sprida information och kunskap till så många som möjligt ökar vi chansen att fler börjar diskutera och arbeta förebyggande mot sexuella kränkningar och övergrepp i ledarledda barn- och ungdomsverksamheter.

Tipsa om Gråzon Gränsfall Glasklart och www.granser.nu

Du kan dela information och material som finns på www.granser.nu på sociala media genom att klicka på symbolerna för facebook, twitter och google+ nedan.

Ladda upp Gråzon Gränsfall Glasklart på er egen sida

Vill ni visa andra att ni tycker att förebyggande arbete mot sexuella kränkningar och övergrepp är viktigt? Ladda gärna upp loggan för Gråzon Gränsfall Glasklart på er egen hemsida och länka samtidigt till www.granser.nu.

 

Så här gör du:

Högerklicka på den logotyp du vill använda nedan och välj ”Spara bild som…”. Ladda upp på din hemsida eller blogg och länka till www.granser.nu. Behöver du lägga in egen kod, ladda om möjligt upp bilden på servern och använd någon av raderna nedan.

Ljus botten, bild i samma katalog som html-filen:

<a href=”http://www.granser.nu” target=”_blank”><img src=”logo-ggg-gra.png” alt=”Besök Gråzon Gränsfall Glasklart”></a>

Mörk botten, bild i katalogen ”images” som i sin tur ligger i samma katalog som html-filen:

<a href=”http://www.granser.nu” target=”_blank”><img src=”images/logo-ggg-vit.png” alt=”Besök Gråzon Gränsfall Glasklart”></a>

Informationstext om GGG

Vi hoppas att ni vill bidra till att sprida budskapet vidare till era ledare, barn och ungdomar, samt föräldrar och andra anhöriga. Här kan du ladda ner en kort informationstext som ni, tillsammans med loga, länken http://www.granser.nu till Gråzon Gränsfall Glasklart, gärna får lägga upp på er hemsida, facebook-grupp och liknande, eller varför inte i en medlemstidning eller medlemsutskick. Gör som ni finner bäst. På detta sätt hjälps vi åt att öka medvetenheten och skapar förhoppningsvis bättre förutsättningar för ett samtal mellan ledare, barn och ungdomar, deras föräldrar och andra anhöriga om förebyggande förhållningssätt.

Skriv ut affischer

Du får gärna skriva ut affischer och flyers från Gråzon Gränsfall Glasklart. Antingen använder du dem med förtryckt text eller den med en tom pratbubbla och skriver in det du vill förmedla. Vill du bara ladda ner dem till din egen dator går det också bra.